Aktiviteter i en Corona-tid

30.03.2021

Det er ikke fordi, der ikke sker noget i kirken, men på grund af Covid 19 har menighedsrådet besluttet sig for at fjerne alle ikke-kirkelige aktiviteter fra kalenderen frem til og med sommerferien.

Der kommer dog til at ske noget alligevel, men forholdene gør at vi lige nu ikke kan sætte en dato på. Efterhånden som samfundet åbner op, vil vi annoncere aktiviteter på Hjemmesiden, Facebook, ved Brugsen, Hjemstavnsforeningen og i avisen.

Påskens gudstjenester:

Skærtorsdag: kl. 10.30
Langfredag: kl. 10.30
Påskedag: kl. 10.30
2. Påskedag: Ingen

Gudstjenester og kirkelige handlinger i en Corona-tid:

Vi er stadig underlagt restriktioner, og det betyder:
Med to meters afstand må vi til gudstjenester, begravelser, bisættelser, dåbsgudstjenester, andagter være 40 kirkegængere Skodborg.

De kirkelige handlinger må have en varighed på højest 30 minutter, og det er alene kirkesangeren eller vores kor på 3 personer, der må synge.

På kirkegården må vi være samlet 50 personer til jordpåkastelsen, når der er begravelse. (Det vil sige med 40 personer i kirken er det 10 ekstra til jordpåkastelsen).

Der bæres mundbind til og fra siddepladsen, og der skal holdes afstand på 2 meter ved sakramenterne dåb og nadver.

Håndsprit og mundbind forefindes i våbenhuset.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte sognepræsten eller menighedsrådsformændene.

Voksenkorets opstart den 13. august kl. 19.00 er UDSAT grundet COVID-19. Der kommer mere information senere!

Spirekorets opstart den 27. august kl. 13.15 og
Børne- og Ungdomskorets opstart den 27. august kl. 15.30 er UDSAT på grund af COVID-19. Der kommer mere information senere.