Præsentation af det nye menighedsråd

27.11.2020

Skodborg Kirkes nye menighedsråd har nu konstitueret sig.

Skodborg Kirkes nye menighedsråd afholdt den 24. november konstituerende menighedsrådsmøde.

Konstitueringen blev som følger:

Formand: Jørn Egholm Jensen

Næstformand og kirkeværge: Jens Lundby

Kasserer og sekretær: Lis Bundesen

Kontaktperson: Paul Erik Nielsen

Menigt medlem: Kim Nielsen

Menigt medlem: Connie Schmidt Kristensen

Det næste menighedsrådsmøde afholdes den 13. januar 2021.

Påskens gudstjenester:

Skærtorsdag: kl. 10.30
Langfredag: kl. 10.30
Påskedag: kl. 10.30
2. Påskedag: Ingen

Gudstjenester og kirkelige handlinger i en Corona-tid:

Vi er stadig underlagt restriktioner, og det betyder:
Med to meters afstand må vi til gudstjenester, begravelser, bisættelser, dåbsgudstjenester, andagter være 40 kirkegængere Skodborg.

De kirkelige handlinger må have en varighed på højest 30 minutter, og det er alene kirkesangeren eller vores kor på 3 personer, der må synge.

På kirkegården må vi være samlet 50 personer til jordpåkastelsen, når der er begravelse. (Det vil sige med 40 personer i kirken er det 10 ekstra til jordpåkastelsen).

Der bæres mundbind til og fra siddepladsen, og der skal holdes afstand på 2 meter ved sakramenterne dåb og nadver.

Håndsprit og mundbind forefindes i våbenhuset.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte sognepræsten eller menighedsrådsformændene.

Voksenkorets opstart den 13. august kl. 19.00 er UDSAT grundet COVID-19. Der kommer mere information senere!

Spirekorets opstart den 27. august kl. 13.15 og
Børne- og Ungdomskorets opstart den 27. august kl. 15.30 er UDSAT på grund af COVID-19. Der kommer mere information senere.