Midsommersang i Skodborg Kirke 25. juni 2020 kl 19.30

11.06.2020

Der er lagt op til en dejlig aften med sang og musik

Gudstjenester i Skodborg Kirke

ÅBNING AF SKODBORG OG SKRAVE KIRKER:

Det er med stor glæde, at vi nu kan på begynde at have gudstjeneste i vore kirker igen, dog er vi stadig underlagt restriktioner med hensyn til, hvor mange vi må være samlet i kirken i forbindelse med en gudstjenste.

I Skrave Kirke må vi være 35 personer og i Skodborg Kirke ca. 58 personer.

Første gudstjenester er Kristi Himmelfarts dag d. 21. maj kl. 09.00 i Skrave kirke og i Skodborg kirke kl. 10.30.

I øvrigt følges gudstjenestelisten, som den er i sidste kirkeblad, og som det kan ses under Gudstjenester her på hjemmesiden. Dog med undtagelse af Friluftsgudstjenesten den 1. juni i Sønderskov, da den er aflyst. Der vil være gudstjeneste 1. juni i Skrave kirke kl. 10.30.

Friluftsgudstjenesten ved foreningshuset i Skrave den 13. juni kl. 09.00 er aflyst og flyttes til søndag i Skrave Kirke den 14. juni kl. 09.00.

KONFIRMATIONER:
Konfirmationer i juni er flyttet til:
Skrave Kirke: 6. september kl. 10.00
Skodborg Kirke: 13. september kl. 10.00

P. V. Skodborg og Skrave menighedsråd
Sognepræst Kim Klarlund Bach

FOLKEKIRKENS CORONA-TILTAG I SKODBORG:

Følgende er aflyst:

• Gudstjenester og andagter
  • Undervisning, babysalmesang og kor
  • Sangaften
  • Møder

Se vejledning

Opdatering 8/4 2020:

Påskehilsen fra Sognepræsten og Menighedsrådet

Resumé:

Kære alle
her i påskeugen vil menighedsrådene og jeg ønske jer alle en glædelig påske. Men det er sandelig ikke en påske, som vi plejer, hvor vi ellers glæder os til at fejre alle påskens gudstjenester i kirken - for kirkedørene er nu lukkede på grund af Corona-epidemien, som har ramt os alle.
Vi er mange der nu savner den normale hverdag og højtidsdag i kirkelig regi - det, at vi i det hele taget bare kan samles og mødes - også i kirken og sammen fejre påskens gudstjenester.

Læs hele påskehilsenen i linket ovenfor.

Glædelig påske

Kim Klarlund Bach
P. v. Skodborg menighedsråd

Opdatering 26/3 2020 fra Sognepræsten:

Jeres Folkekirke i en Corona-tid:

Download Sognepræst Kim Bachs meddelelse her

Resumé:

Regeringens tiltag for at forhindre smitte med Corona-virus fortsætter til 13. april 2020. Det betyder, at alle gudstjenester og kirkelige arrangementer er aflyst indtil da.
Dermed får vi desværre heller ikke fejret påskegudstjenester, selvom vi mere end nogensinde før har brug for at høre påskens budskab om opstandelse til os.

I skal dog vide, at jeg som sognepræst er til rådighed på telefon, og I er velkomne til at ringe til mig for en samtale eller at maile til: kib@km.dk

Der er også mulighed for at ringe til Folkekirkens Sjælesorg på Nettet hele døgnet rundt. Her kan man tale anonymt med en folkekirkepræst, og mange benytter der.

I denne tid opfordres vi også til fælles bøn og tanker for syge, hver dag kl. 17.00, hvor alle landets kirkeklokker vil ringe.

Guds velsignelse, trøst og styrke til jer alle i denne tid.

Kim Klarlund Bach

- Daglig klokkeringning kl. 17

- Kirkeligehandlinger:
Dåb, vielse og begravelser kan fortsat finde sted. Det vil ikke ske i forbindelse med gudstjenster og der vil ikke være offentlig adgang. I Skodborg Kirke har vi lov at samles op til 50 pårørende. I Skrave Kirke 35 ekskl. personale (Kirketjener, sanger, organist og sognepræst).

Telefon nummer til præsten finder du på siden (Skodborg-kirke.dk) under Kontakt

www.sogn.dk-Skrave

www.sogn.dk-Skodborg

Konfirmationer:
Skodborg Kirke: 14. juni kl. 10.00.

Opdatering fra Skodborg Kirke 19/3 2020:

Babysalmesang, juniorkonfirmander, børnekor og voksenkor er AFLYST

Sangaften og alle andre aktiviteter er også AFLYST

Vi ved ikke, om aktiviteterne kommer i gang inden sommerferien, men i så fald hører I fra organist Ida Dahl.

Vedrørende kirkegården: Kontakt graver Peter Schmidt på telefon 61 75 03 24

Gudstjenester er AFLYST

Konfirmationen i Skodborg er flyttet til 14. juni

Vedrørende kirkelige handlinger, kirkebogsføring og sjælesorg kan man altid kontakte sognepræst Kim Bach på telefon 74 84 81 14 eller på mail kib@km.dk

Skodborg Menighedsråd

Voksenkoret og børnekoret er aflyst. Hvis aktiviteterne kommer i gang inden sommerferien, hører I fra organist Ida Dahl.

Børnekor er aflyst. Hvis aktiviteten kommer i gang igen inden sommerferien, hører I fra organist Ida Dahl.