Børne- og familiegudstjenester i Skodborg og Skrave Kirke

09.09.2019

I løbet af året har vi en række gudstjenester specielt arrangeret for og med børn. Her kan hele familien følges ad til en god og hyggelig oplevelse.

I Skrave er der hvert år Fastelavnsgudstjeneste, hvor man er meget velkommen til at komme udklædt. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning i Foreningshuset.

I Skodborg er der i februar spaghettigudstjeneste og i oktober familiegudstjeneste. En eftermiddagsgudstjeneste i børnehøjde og bagefter spiser vi sammen i Konfirmandhuset.

1. søndag i advent har vi familiegudstjeneste, hvor juniorkonfirmanderne opfører et flot krybbespil og KFUM-spejderne i Skodborg står fanevagt.

Palmesøndag har vi familiegudstjeneste, hvor juniorkonfirmanderne opfører et festligt påskespil. Efter gudstjenesten er der afslutning på Juniorkonfirmandforløbet i Konfirmandhuset, hvor de får et diplom og en gave.

Hvert år inde jul er der børnejulegudstjeneste for alle dagplejere fra Skodborg og Skrave sogne og Skodborg Børnecenter. En festelig gudstjenese, hvor vi synger nogle af vores smukke julesalmer og sognepræst Kim Bach fortæller om juleevangeliet.

Hvert efterår samarbejder Skodborg Børnecenter og Skodborg Menighedsråd om, at to klasser fra Skodborg Børnecenter deltager i fælles salmesang i Ribe Domkirke. Det lyder smukt, når domkirken er fyldt med børn fra Ribe Stift, der synger sammen.