Kirkekor

Skodborg/Skrave Kirkekor

Koret øver torsdage fra kl. 19.00 til 21.00.

Efter sommerferien begynder koret altid i uge 33, men du er altid velkommen i koret! I år er det 17. august.

Hvert år er der sommerkoncert med koret.

Kirkekoret blev oprettet den 21. august 2007 af Skodborg og Skrave Menighedsråd i samarbejde med organist Ida Fyhn Dahl.

Koret er et blandet voksenkor, som synger ved gudstjenester og koncerter i Skodborg og Skrave kirker.

Der er ca. 30 medlemmer i koret. Koret synger et bredt repertoire af både verdslig og kirkelig musik.

Det er for alle! Det er ikke en forudsætning, at du kan noder eller kan spille på et instrument. Blot du har glæden ved at synge!

Dirigent for koret:
Dirigent for koret er organist Ida Fyhn Dahl, som spiller ved Skodborg og Skrave kirker, mobil 2149 7502 / Email: bess@dlgtele.dk

Hvorfor synge i et kor?
Korsangen og fællessangen bygger på en masse fællesmenneskelige værdier, som vi kan bringe i spil, når vi skal forstå og argumentere for sangaktivitetens berettigelse i samfundet. Korsang er samarbejde, et fællesskab der giver en fantastisk musikalsk oplevelse. Gennem arbejde med klang, intonation og stemmer får man en oplevelse, som er svær at sætte ord på, men som beriger ens liv.

Man er velkommen til at komme og lytte til en øveaften med koret. Vi øver hver torsdag kl. 19.00-21.00.

Du kan downloade en folder her

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Organist ved Skodborg og Skrave Kirker:

Ida Fyhn Dahl

Mobil 2149 7502/ Email: bess@dlgtele.dk