Juniorkonfirmander

Juniorkonfirmanderne (3. klasse)

Juniorkonfirmander  forår 2017 starter op 23. februar kl. 14.00 - 15.30 og fortsætte til og med torsdag den 6. april.

Palmesøndag den 9. april 2017 afsluttes forløbet med en børnegudstjeneste, hvor børnene medvirker.

Først i februar måned vil I modtage en invitation.

I foråret 2017 vil 3. klasses juniorkonfirmander for Skodborg og Skrave sogne fortsætte med de sidste 7 ganges undervisning inden Påske. Det vil sige børnene - også nye er velkomne - fra 3. klasse får et tilbud om at gå til konfirmationsundervisning i konfirmandhuset i Skodborg. Undervisningen er et supplement til folkeskolens kristendomsundervisning. Kirken vil blive brugt, sådan at børnene kan blive fortrolige med kirkens rum og dens ritualer og salmer.

Det er i vores sogne blevet en god tradition, at børn fra 3. klasse får et tilbud om at gå til konfirmandundervisning i konfirmationshuset i Skodborg. Undervisningen er et supplement til folkeskolens kristendomsundervisning, og kirkerummet vil bliver brugt, så børnene kan blive fortrolige med kirkens rum, dens ritualer og salmer.

Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte sognepræsten enten pr. mail eller telefon. Se under Send mail til Præsten eller Kontakt.