Børnekor i Skodborg

Børnekoret starter igen torsdag den 17. august kl. 15.00-16.15 i konfirmandhuset

Koret skal synge ved vores høstgudstjenester i både Skrave Kirke og Skodborg Kirke:

Skrave Kirke: den 24. september kl. 10.30

Skodborg Kirke: den 1. oktober kl. 10.30

Kunne du tænke dig at synge i børnekor? At nyde glæden ved at synge sammen med dine venner. Både dem du allerede har, og dem du får her! Du skal bare have lysten, så finder vi ud af resten sammen.

Vi skal synge og lege med stemmerne ved hjælp af sang og bevægelse. Vi vil synge salmer, kanons og tostemmede sange.

Børnekoret er for drenge og piger fra 0. til 6. klasse

Det er organist Ida Dahl, som leder koret. Hvis i har spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte hende på mobil 2149 7502 eller maile til hende på bess@dlgtele.dk.

Menighedsrådene i Skodborg og Skrave har oprettet børnekoret, der ledes af organist Ida Dahl.